BOOK ONLINE NU

Eller ring på 22 32 01 04

Fysiurgisk massage

Dybdegående fysiurgisk massage af hele eller dele af kroppens muskulatur, alt afhængig af hvad du og din krop har behov for.

Massage virker afspændende og smertelindrende på ømme og overbelastede muskler. Kroppens udskildning af affaldsstoffer øges og derved opnås større bevægelighed og smerter i muskler og led mindskes.

Fysiurgisk massage bruges til forebyggelse af arbejdsrelaterede skader, når svære muskelspændinger er opstået, eller som en generel afslapning og forkælelse.

Til denne behandling benyttes økologisk olie fra Fischer Pure Nature.

Priser

30. min massage
Kr. 305,-
60 min. massage
Kr. 535,-
80 min. massage
Kr. 695,-
5 x 30 min. massage
Kr. 1.215,-
5 x 60 min. massage
Kr. 2.295,-

Gravid massage


Vi tilbyder en graviditetsmassage på en specieldesignet graviditetspude, som har god plads til både mave og barm. Dette giver dig en super god komfort og yder den bedste støtte til både dig og baby, så du kan slappe helt af og nyde behandlingen.

Massagen virker afspændende og smertelindrende på ømme og overbelastede muskler. Få fornyet energi – lad kroppen restituere med en dejlig afslappende massage.

Alle behandlinger aftales individuelt mellem klient og behandler og massagen tilpasses dig og dine behov, så du får den bedst mulige oplevelse. Vi bestræber os på at løsne og afhjælpe dig med de spændinger der giver dig problematikker, samt få dig ned i gear og slappe helt af.

I princippet kan du få graviditetsmassage stort set hvornår i forløbet af din graviditet det ønskes. Jeg råder dog først at få det efter 12. graviditetsuge. Har du bækkenløsning, feber eller anden sygdom og er du i tvivl om du bør får graviditetsmassage, så tag kontakt til egen læge først.

Priser

60 min
Kr. 565,-
60 min aroma massage
Kr. 665,-
100 min delux behandlingKr. 975,-


 • 40 min fodbehandling (fodbad – scrub – massage)

 • 60 min aroma massage

 • Forfriskning – vand, øko juice, lille skål m. nødder/frugt

Vælger du aroma massage, bliver du masseret med æteriske økologiske olier fra forskellige blomster og urter. Vi har 4 forskellige dufte der frit kan vælges imellem – overskydende olie kan du få med hjem hvis det ønskes.

Følgende økologiske aromaer tilbydes:

 • Appelsinblomst – virker afslappende og øger elasticiteten
 • Eukalyptus – virker opkvikkende og stimulerer blodcirkulationen
 • Lavendel – virker afbalancerende, talgregulerende, beroligende og regenererende
 • Rosentræ – virker afslappende, cellefornyende og antiseptisk

Deluxe Ansigtsbehandling - kvinder

 • Ansigtet afrenses i en lækker “cleansing gel”, der renser blidt og grundigt – efterlader huden ren, blød og frisk.
 • Efterfølgende lægges en “mineral peel-off maske” – en særlig skånsom maske, som renser huden for dagens snavs, make-up og døde hudceller – giver huden nyt liv og en dejlig sund udstråling.
 • Herefter masseres ansigtet og der gives en ansigtszoneterapi med en kombination af en “multi mineral dry oil” samt en “moist balance nourishing night creme”.
 • Dernæst lægges en “recovery lifting mask” – en unik rynke behandlingsmaske, for et specielt glamourøst udseende.
 • Derefter duppes med en toner – fuldender renseprocessen og efterlader huden frisk og afslappet.
 • Efterfølgende påføres en “recovery facial active serum” – en speciel koncentreret serum til at opstramme og udglatte huden med.
 • Behandlingen afsluttes med en super lækker “vitamin moisturizer for dry skin” – en creme med en rig konsistens til tør hud, som øger hudens elasticitet og fremskynder regenereringen – beskytter mod UVA & UVB stråler med SPF20 eller med en “time control firming creme” – en creme som bekæmper hudens ældningsprocess og slaphed – opstrammer huden og efterlader den sund og glat.
 • Til allersidst bruges en “time control eye creme” – en øjencreme der tilfører huden fugt og forebygger alderstegn og mørke pletter i huden – beroliger huden, reducerer poser under øjnene og udglatter rynker.

Produkterne til denne behandling er alle fra diego dalla palma

Priser

60. min ansigtsbehandling
Kr. 615,-

Parallel zoneterapi

Nåle i neglebåndene, en utroligt afslappende behandling som virkeligt får dig ned i gear. Nålene virker på alle former for ubalance i kroppen, lige fra væske i knæene til stress og hovedpine m.m.


Priser

30 min. Parallel zoneterapi
kr. 305,-
Tilkøb til anden behandling
kr. 50,-

Delux behandling

Delux behandling er en aroma massage inkl varmebehandling af nakke/lænd og mave. Aroma massage er en utrolig behagelig og effektiv massageform, hvorpå du kan blive afslappet og frisk igen efter en lang og anstrengt dag, hvor vi som travle mennesker, ofte overbelastes fysisk og psykisk. Dufte har en utrolig magt til øjeblikkelig at påvirke vores sindstilstand og humør, uden at vi bevidst tænker over det. Det er det der “udnyttes” i armoma massage, der gennem sin stimulerende virkning, dæmper eller helt fjerner den psykiske belastning og giver øget velvære og overskud.

Du bliver masseret med æteriske økologiske olier fra forskellige blomster og urter. Vi har 4 forskellige dufte der frit kan vælges imellem – overskydende olie kan du få med hjem hvis det ønskes.

Følgende økologiske aromaer tilbydes:

 • Appelsinblomst – virker afslappende og øger elasticiteten
 • Eukalyptus – virker opkvikkende og stimulerer blodcirkulationen
 • Lavendel – virker afbalancerende, talgregulerende, beroligende og regenererende
 • Rosentræ – virker afslappende, cellefornyende og antiseptisk

De æteriske olier er 100% naturprodukter uden tilsætning af syntetiske eller naturidentiske stoffer.

Olierne er fra Fischer Pure Nature..

Priser

60. min Delux behandling
Kr. 635,-
80 min. Delux behandlingKr. 795,-

Luksus fødder

Wellness for fødderne.

Med omkring 15.000 skridt dagligt, har fødderne en hård arbejdsdag i et snærende og indelukket miljø. Luksus fødder virker afslappende og giver ny energi og velvære. Samtidig giver det balance både fysisk og psykisk.

Behandlingen starter med et lækkert fodbad med enten en afslappende eller opkvikkende fodbad pose i vandet – alt imens du nyder en varm kop te. Nyd følelsen af varmen som spreder sig fra fødderne – op gennem benene og resten af kroppen. Herefter peeles fødder og underben af en lækker mineralppeling med abrikoskerner, som fjerner alle de døde hudceller og stimulerer blodgennemstrømningen. Behandlingen afsluttes med en let massage af fødder og underben. Hertil benyttes en behagelig aktiv creme, som efterlader dem silkebløde.

Fodmassagen indvirker på hele kroppen. Den blødgør og afspænder musklerne, samt giver en dejlig fornemmelse af afslappethed – ikke kun i fødderne, men i hele kroppen.

Alle produkter til denne behandling, inkl. te, er fra Fischer Pure Nature.

Priser

45. min luksus fødder
Kr. 395,-
60 min luksus fødder - inkl fodmaske
Kr. 445,-

Sportsakupunktur

Let opvarmning af musklerne hvorefter nålene bliver sat, derefter ligger du og slapper af, mens nålene får lov til at arbejde/virke.Akupunktur bruges til behandling af akutte og kroniske sygdomstilstande, samt til smertelindring og forebyggende behandlinger.

Kroppens reaktion på akupunktur kan være forskelligt – man kan bl.a. opleve følgende:

 • Afslappelse
 • Forøget energi
 • Velvære
 • Træthed
 • Kløe
 • Summen/prikken i kroppen
 • Varme/kuldefornemmelser

Akupunktur er rigtig godt, hvis man fx føler sig låst i lænden eller har mange smerter/problemer med skuldre & nakke samt mange flere punkter på kroppen.

Kom endelig ind i klinikken for spørgsmål eller tidsbestilling.

Priser

60 min behandling
Kr. 515,-

Body Scrub

Få en glat og smuk hud.

Oplev Body Scrub og massage som er en lækker og eksklusiv helkropspeelig.

Hele kroppen får en lækker scrub, som peeler din hud, fjerner de døde hudceller, sætter gang i blodcirkulationen, stimulerer cellefornyelsen og efterlader huden ren og lækker. Herefter følger en let aflsappende fysiurgisk wellness massage, med en lækker økologisk olie.

Efter endt behandling vil huden føles silkeblød.

Priser

80 min body scrub
Kr. 725,-

Mødregruppemassage

Er I et hold mødre der har brug for en pause fra bleskift/babypleje og har I lyst til lidt selvforkælelse. Få fornyet energi, lade kroppen restituere og rehabilitere efter graviditeten med en dejlig afslappende massage.

Få løsnet op i nakke, skuldre og lænd der spænder, brænder og gør ondt efter tunge løft af autostole, manglende søvn og til tider uhensigtsmæssige amme/sidde positioner.

Jeg kommer ud til en af jer og medbringer alt hvad vi skal bruge (lige fra briks til rolig afslappende musik).

I skiftes til at få en lækker 30 min. fysiurgisk massage – gerne i seperat rum for maksimal fred, ro og velvære, alt imens de andre i gruppen kigger efter din lille guldklump. Vend tilbage med ny energi og nyd selskabet af mødregruppen efter en dejlig afslappende behandling.

Forplejning står I som udgangspunkt selv for, med mindre andet aftales.

Der vil også være mulighed for Aroma massage; massage med æterisk olie med aroma. Følgende økologiske aromaer tilbydes:

 • Appelsinblomst – virker afslappende og øger elasticiteten
 • Eukalyptus – virker opkvikkende og stimulerer blodcirkulationen
 • Lavendel – virker afbalancerende, talgregulerende, beroligende og regenererende
 • Rosentræ – virker afslappende, cellefornyende og antiseptisk

Prisen for mødregruppe massage er (min. 4 pers.) Alle priser er gældende for beboere i postnummeret 4100. – Tillæg påregnes ved andre postnumre.:

Priser

30 min alm massage
Kr.315,-
30 min aroma massage
Kr. 415,-

Vælges aroma massage, får hver person resten af den valgte olie med hjem efter behandlingen – fra starten er der 100 ml.

Olien kan evt. bruges efter bad i stedet for lotion.

Hot Stone Massage

Dybdegående kropsmassage med varme lavasten.Hot Stone er en speciel massage, hvor man placerer glatte varme lavasten

specifikke steder på kroppen, mens andre dele af kroppen masseres med stenene.

Varmen fra stenene gør, at massagen går dybere i muskulaturen.

Virker både dybt afslappende og afhjælper ømme og spændte muskler.

Nyd en behandling hvor din krop vil fyldes med varmen fra stenene, der giver en lækker afslappende og helende følelelse, både fysisk og psykisk.

Til denne behandling benyttes økologisk olie fra Fischer Pure Nature.

Priser

60. min hot stone massage
Kr. 595,-
80 min. massage
Kr. 795,-
5 x 60 min. Hot Stone
Kr. 2.450,-
5 x 80 min. Hot Stone
Kr. 3.050,-